dimecres, 31 d’octubre del 2012

Aprenent a cuinar. Mascarpone+xocolata blanca.


Com les notícies des de fa temps no m'agraden gens , m'he aficionat a llegir i veure vídeos de receptes de cuina. Sense voler hem fixe més que res en dolços. No he sigut mai massa cuinera, però ara no pare.

Aquesta setmana he fet la "cheesecake de mascarpone + xocolata blanca" de Loleta i la veritat és que és fàcil i bona.



He variat una miqueta les quantitats (més formatge, menys xocolata)
  • 250 g de xocolata blanca
  • 200 ml de nata líquida 
  • 500 g de formatge mascarpone
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 5 ous
  • 1 cullerada i mitja de farina

També he canviat les mides del pastís, en lloc de fer un de sol, he fet un gran i quatre individuals.

És recomanable 100%, està suau, molt cremosa, dolça,... però el problema és que no pots deixar de menjar-te-la i un pastís per a 12 vola en un plis plas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada