dilluns, 12 de novembre del 2012

Carabassa.

Aquest no ha sigut un bon cap de setmana i com diu la meua germana "amb el pastís com en Como agua para chocolate tus lagrimitas y estado de ánimo influyeron" (parlem bilingüe)




El pastís no va ixir massa bo. Però no vull fer un blog de les meues meravelles com a cuinera, més be de la realitat de qui comença i ha de fer moltes coses regular per arribar a la perfecció ;)
Com dissabte necessitava tindre la ment ocupada, vaig fer un pastís de carabassa que la meua germana havia provat i teniem la recepta.
L'únic canvi que vaig fer va ser posar la meitat de tot, perquè era per a 10 i no en som tants.

Divendres havia comprat tots els ingredients. Per cert, una grata sorpresa va ser trobar a Mercadona les carabasses a trossos i pelades. També està molt bona la xocolata per postres.

Ingredients (no els recorde massa be, ho tornaré a mirar i actualitzaré):
2 ous
5 cullerades de sucre
4 cullerades de farina
1/2 sobre de llevat
1/2 got d'oli de girasol

Tot batut(primer alçar les clares) i al forn. Posava 45 minuts i com sempre ixia brut al punxar-lo...va estar quasi dues hores. Pot ser el motlle no era l'adequat?, s'havia de quedar aquesta textura?, la mida de les cullerades?...
Quan es parla de cullerades i de gots sorgixen molts dubtes,quina mida és exactament una cullerada? i un got? Hauré de começar a utilitzar les culleres que em vaig comprar amb mides internacionals.
No sé, aquest és el problema amb les receptes en paper que sempre queden dubtes. 

El resultat:




No està mal, està dolceta, però l'he de millorar moooooooolt.
Quan no estiga tan trista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada